Laat bij ons jouw lint bedrukken. Allerlei soorten lintjes voor allerlei soort gelegenheden. Bij ons kan je een lint laten bedrukken voor elke speciale gelegenheid. We bieden een uitgebreid assortiment aan kleuren, maten en lengtes. Bijvoorbeeld voor een mooi Valentijn boeket. Je maakt nog meer indruk met een persoonlijk boodschap op een door jouw uitgekozen lint. Of geef jouw kerstboom of kerstcadeaus deze kerst een unieke touch met een bedrukt met een persoonlijke tekst, een afbeelding of kies voor een gekleurd lint.

Ontdek onze grote collectie

Naast de zelfontworpen linten kun je ook kiezen voor een uitgebreid aanbod van voorbedrukte linten. Deze linten hebben we voor jou op onze website staan. Je kunt je voorkeuren aanpassen in de zoekopdracht zodat je altijd het juiste lint vindt die je nodig hebt. We bieden jou een goede service en bestel je voor twee uur in de middag, dan heb je het de volgende dag al in huis. Het maakt niet uit of je nu een meter nodig hebt of vijftig meter, het is allemaal mogelijk in onze webshop op de website.

Bestel nu!

Als je naar de website van de lintjeswinkel gaat, kan je gelijk aan de slag met een eigen ontwerp of zoeken naar het juiste lint. Ook vind je op de website een groot assortiment aan producten om aan je lint toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan gespjes, vlinder, kralen, belletjes of rozen. Bij ons geldt: voor ieder wat wils en voor iedereen een uniek cadeau, voor elke gelegenheid. Aarzel niet en ga snel naar onze website voor alle mogelijkheden en bestel nu jouw lint.