Voorkom schade door gehoorbescherming

Bent u op zoek naar goede gehoorbescherming? Ga dan naar de website van Audinc en bestel hier uw gehoorbescherming.

Als u nu goed hoort, wilt u dit natuurlijk zo houden. Tegenwoordig kunt u op heel veel plekken op de wereld gehoorschade oplopen. Wanneer u dit heeft opgelopen, is herstel niet meer mogelijk en dit is hartstikke zonde. Lawaaidoofheid kunt u dus maar beter voorkomen. Zeker als u werk doet waar gehoorbescherming verplicht is. Met de juiste oordoppen is dat ook niet zo moeilijk. Wanneer u gebruik maakt van gehoorbescherming zult u ervaren hoe prettig de gehoorbescherming is.  

Voorkomen van gehoorschade

Blijvende gehoorschade voorkomen begint met effectieve bescherming. En als u weet hoe schade kan ontstaan, is het makkelijker om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Tot 80 decibel is geluid nog veilig. Dat is het niveau van een föhn in de hoogste stand of kinderen op een speelplaats. Schadelijk wordt het vanaf 100 dB, een kettingzaag bijvoorbeeld. Daar ligt ook de pijngrens.

Voor iedereen die gehoorbescherming nodig heeft of het gewoon wilt hebben is bij Audinc aan het juiste adres! Niet alleen voor hobby of werk. Ook om rustig te slapen, comfortabel te vliegen en veilig te zwemmen.

Eigen ervaring

Onlangs heb ik gehoorbescherming gekocht bij Audinc. Ik ga veel naar feestjes en vind het daarom verstandig om mijn gehoor goed te beschermen aangezien het decibel volume op festivals nogal hard gaat. Hierdoor kun je na één feestje al gehoorschade oplopen. De gehoorbescherming van Audinc is echt een aanrader!