Medicijnen kopen zonder recept wordt steeds populairder

De afgelopen jaren zijn online apotheken als paddenstoelen uit de grond geschoten. Net als standaard webwinkels hebben ze hun populariteit te danken aan het gemak waarmee de consument een product kan kopen. Je bestelling wordt binnen enkele dagen aan huis bezorgd. Medicijnen kopen zonder recept is toegestaan, mits de online apotheek aan een aantal eisen voldoet.

Informatie over medicijnen

Een betrouwbare online apotheek herken je aan een aantal zaken. Zo dient de site te beschikken over genoeg informatie voor de klant. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het belangrijk dat eventuele bijwerkingen van een medicijn vermeldt staan. Wanneer je klikt op een product, verschijnt deze als het goed is in beeld.

Contact opnemen

De Apotheker beschikt daarnaast over een kennisbank en blog aan te bieden. Met name in de kennisbank vind je uitgebreide en interessante informatie over allerlei medicijnen. Minstens zo belangrijk is dat er in de online apotheek contactinformatie beschikbaar is. Denk aan een telefoonnummer en/of emailadres waarmee je bij vragen contact op kunt nemen.

Snelle service

Wellicht heb je over bepaalde medicatie een vraag. In tegenstelling tot een gewone apotheek kun je niet direct advies inwinnen. De Apotheker streeft er echter naar om je vraag binnen twee uur te beantwoorden. Naast de snelle service profiteer je in de apotheek van lage prijzen. Niet voor niets wordt het bestellen bij een online apotheek steeds populairder. Op vrijwel elk product ontvang je flinke korting. Vanaf een bestelling van 100 euro ontvang je zelfs een gratis levering.