Colloïdaal zilver kopen in plaats van antibiotica

Colloïdaal zilver kopen

Colloïdaal zilver kopen kun je gemakkelijk online doen, maar wat is het? Het is een colloïde van zilverdeeltjes en gedestilleerd water, hier komt dus ook de naam vandaan. Dit product kan worden gezien als een alternatief voor antibioticum. Dit komt omdat dit zilverwater namelijk ook antibacterieel werkt. Het zorgt er namelijk voor dat bacteriën niet meer kunnen ademen en dus zullen stikken wanneer ze in aanraking komen met het zilverwater. De zilverdeeltjes die zich in dit water bevinden zijn zo klein dat je ze niet met het blote oog kunt zien.

Colloïdaal zilver kopen

Andere werkingen van het zilverwater

Je kunt colloïdaal zilver kopen voor meerdere dingen. Het kan namelijk niet alleen antibacterieel werken maar kan er ook voor zorgen dat je meer energie krijgt. De energieverhogende werking is voor sommige mensen ook interessant wanneer ze zich overdag niet optimaal voelen en dus energie te kort komen. Dat betekent niet dat je door dit middel spontaan beter voelt en meer energie krijgt maar het zou er bij kunnen helpen. 

Is het schadelijk?

Je denkt misschien wel, is het schadelijk om dit in te nemen? Het is logisch dat je dit denkt, maar in principe kan het geen schade aanrichten aan je lichaam. Er zit wel echte zilverdeeltjes in maar dit kan je lichaam prima verdragen en de natuur om je heen ook. Je kunt colloïdaal zilver kopen als bijvoorbeeld antibiotica niet werken. Het kan namelijk zo zijn dat het gebruik van zilverwater misschien wel werkt. Als dit het geval is ben je natuurlijk blij want dat betekent dat je niet meer ziek bent daarna. Het betekent dus niet dat het gegarandeerd werkt. Overleg altijd eerst of je het kunt gebruiken met je arts of huisarts. Het kan namelijk zo zijn dat zij een andere middel hebben wat voor je kan werken. Lees ook altijd de bijsluiter zodat je de goede dosis inneemt.