Bent u klaar om te komen genieten in een fijne prive welness in Amsterrdam?

Mijn man en ik zitten al jaren vast in een sleur van chronische stress en daardoor pijnlijke spieren. Het is soms zo moeilijk om uit die sleur te komen want je wilt toch gewoon je werk goed doen. Mijn baas snapte het ook niet dat ik minder wilde werken waardoor ik toch nog maar mijn fulltime baan heb gehouden. Mijn vriendinnen zeiden tegen mij dat ik ook aan mezelf moest denken en daar waren ik en mijn man het eigenlijk wel heel erg mee eens. Stress is namelijk slecht voor je lichaam, dat weet echt iedereen. We besloten op zoek te gaan naar een prive wellness rondom amsterdam. Wij houden namelijk van privacy, anders komen we niet tot rust. Bovendien vinden wij een prive wellness rondom amsterdam prettiger omdat mensen in een wellness soms zo opdringerig en irritant kunnen doen. Een prive wellness rondom amsterdam was daarom de perfecte oplossing. Wij zijn gaan googlen en zijn toen uitgekomen op de website van spa1001.nl . Wij vonden dit de perfecte prive wellness rondom amsterdam. Ook de stijl van de sauna vonden wij heel mooi, lekker indisch, wij houden namelijk echt van cultuur en niet van die moderne wellness centra. Wij hebben dus direct een afspraak gemaakt in deze prive wellness rondom amsterdam omdat het ook lekker dicht bij ons huis in de buurt is. Het is maar tien minuten rijden dus aan reistijd zijn we amper tijd kwijt. Ik ben er gewoon hartstikke blij mee en mijn vriendinnen zijn ook blij dat ik eindelijk mijn rust neem. Ik ben ook trots op mezelf en op mijn man dat we eindelijk die keuze hebben gemaakt. Gezondheid gaat eigenlijk voor alles, en deze wellness ontspant meteen onze spieren waardoor onze stress vast een stuk verminderd zal worden.

De service van deze prive wellness in amsterdam is fantastisch

Toen mijn man en ik belden voor een afspraak werden we vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Ze vroeg of wij op de donderdagen konden maar toen ik aangaf liever op de maandagavond te komen vond ze dat prima en plande ze dit meteen voor ons in. Ook vertelde ik mijn verhaal over de stress aan de telefoon waarop de medewerker hartstikke aardig antwoordde dat dit dan precies de juiste keuze is voor ons en dat er meer mensen zijn die om deze reden een prive wellness rondom amsterdam zoeken.

Wij willen nooit meer ergens anders heen

Nu mijn man en ik twee keer bij deze prive wellness in amsterdam zijn geweest zijn we tot de conclusie gekomen dat we nooit meer naar een andere wellness willen. Samengevat:

  • Deze wellness helpt super goed tegen stress;
  • De service was echt fenomenaal en wij hebben het zelden beter gezien;
  • De stijl van de wellness is hartstikke mooi en alles ziet er gloednieuw en prachtig uit. Het is er ook altijd helemaal goed schoon.

Bent u ook op zoek naar een prive wellness in amsterdam? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. U zult zien dat u hier echt even lekker tot rust kunt komen.