manicure Almere

Als je wat ouder wordt is het belangrijk om een goede manicure in Almere, of ergens naders, te nemen. daar ben ik inmiddels wel achter, nu ik aan de anders kant van de 50 sta. Vroeger verzorgde ik altijd mijn nagels en handen zelf. Tegenwoordig heb ik daar geen tijd meer voor en ik moet eerlijk zeggen het lukt mij ook niet zo goed meer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die van dit werk zijn of haar beroep heeft gemaakt. Al snel kwam ik bij de Beautysalon Behind the Mirror terecht.  manicure Almere

Online een afspraak gemaakt

Samen met mijn dochter zijn wij, nadat wij een afspraak hadden gemaakt, naar de  Beautysalon Behind the Mirror gegaan. Beiden wilden wij graag een manicure in Almere hebben en wel een luxe variatie. Tijdens de behandeling werden onze handen gescrubt, we kregen een handmassage en een nagelbadje. Daarna werden onze nagels verwend met een prachtige gellak, welke wij van te voren hebben uitgezocht.

Het was een zeer ontspannen middag en mijn handen en nagels zien er weer fris en verzorgt uit. De volgende keer ga ik hier weer heen, maar neem dan een andere behandeling. Welke precies moet ik nog even bekijken, want er is in deze zaak zoveel mogelijk.