Maak een afspraak bij de acupunctuur Rotterdam

acupunctuur Rotterdam

acupunctuur Rotterdam

De acupunctuur Rotterdam, beter bekend onder de naam Rijnmond, heeft veel kennis in huis. Kennis om iemand van vervelende klachten af te helpen, Maar niet alleen voor klachten kan je hier goed terecht, ook slechte gewoontes, zoals roken, ben je hiervoor aan het juiste adres. Mensen die roken weten als de beste hoe lastig het kan zijn om hiermee te stoppen. Sommigen kunnen dit zelf handelen, maar merendeel heeft hier geen kracht voor om hier zelf mee te stoppen. Pilletjes, pleisters en andere dingen die hebben bij mij totaal geen effect gehad. Daarom ben ik naar deze acupuncturist gegaan. 

acupunctuur Rotterdam
acupunctuur Rotterdam

Dankzij acupunctuur in Rotterdam, gestopt met roken

Meerdere keren had ik mensen gesproken die gestopt waren met roken, niet uit zichzelf maar door de behandeling met kleine naaldjes. Dit leek mij best wel eng en daarom heb ik eerst een intake gesprek gemaakt bij de praktijk Rijnmond, wat helemaal gratis en vrijblijvend is. Hier werd mij uitgelegd hoe zij te werk gaan en hierop heb ik een definitieve afspraak gemaakt.

Tijdens de behandeling werden er kleine naaldjes in mijn lichaam geprikt. Omdat deze zo klein waren voelde je hier niets van. Twee kleine naaldjes werden in mijn oorlel geprikt en deze moest ik een paar dagen inhouden, tot ze er vanzelf uitvielen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en helemaal van het roken af. De behandelingen, in totaal maar twee, hebben een geweldig effect op mijn lichaam gehad.

acupunctuur Rotterdam
acupunctuur Rotterdam