logo-estia

Je bent laatst een van je dierbare mensen verloren en je zoekt een uitvaart Arnhem. Je dierbare verliezen is heel moeilijk en veel mensen kunnen met jouw meeleven. Emotioneel zijn hoort er bij en is zeker niet om te schamen. Je hebt vaste moeite met slapen omdat je steeds aan denkt dat je dierbare er niet meer is. Je zoekt vast een uitvaart arnhem en daarbij is Francine Oldenhuizing de beste persoon die je zoekt bij het helpen van uitvaart. uitvaartverzorging

Ze is een gediplomeerde uitvaartverzorger en weet heel goed wat ze doet en waarmee ze jou kan helpen. Moeilijke beslissingen die je zelf niet kan beslissen? Francine helpt jouw daarmee ze geeft adviezen waaruit jij beslissing kan maken. Zij kan geen beslissingen voor jouw bepalen ze geeft alleen maar adviezen wat het beste is om te doen. Je moet elkaar kunnen vertrouwen om een uitvaart te creëren. Je moet voor elkaar open, je wordt namelijk een gehele periode door haar begeleid.  

Afscheid nemen van een kind

 Afscheid nemen van je kind is heel pijnlijk en wenst je niemand toe. Het verliezen van een kind is het verliezen van deel van jezelf. Helaas gebeurd het vaak dat een ouders zijn of haar kind verliest. Een kind uit handen moeten geven na overlijden is haast een ondraaglijke weg om op te gaan. In deze kwetsbare periode probeert Francine naar jouw te luisteren in alle rust en probeert zij jouw te ondersteunen en te begeleiden tijdens de dagen van afscheid nemen. Voor het rouwproces is het belangrijk dat ouders en andere gezinsleden betrokken zijn bij het verzorgen van de uitvaart. Samen het uiten van verdriet geeft elkaar ondersteuning.