Voor een unieke uitvaart gaat u naar Uitvaart Huissen!

Een verlies van een dierbare is nooit prettig en kan een heleboel emoties opwekken. Op zo’n moment is het dan erg fijn dat iemand u steunt en voor u de verdere vervelende zaken regelt. Zo iemand moet dan betrouwbaar en gezicht vriendelijk zijn.  Een betrouwbaar en betrokken persoon die meedenkt en u de regie in handen geeft. Bij uitvaart Huissen valt dat gelijk op!

Wat is uitvaart Huissen voor uitvaartonderneming ?

Uitvaar Huissen is een kleinschalige en betrokken uitvaartonderneming. Zij regelen  en begeleiden de uitvaarten met een unieke kleur, zoals iedere unieke mens. Voor hun is elk mens uniek en ook elke uitvaart uniek. Zo zien zij dat ook met de afscheiden, uitvaart Huissen neemt alle tijd om naar u te luisteren en alles na wens te regelen. Stap voor stap regelt uitvaart Huissen  de gehele samenspraak wat naar wens is.

Het uitvaartcentrum

Samenwerkend  met diverse uitvaartcentrums in de regio Huissen, beheert uitvaart Huissen sinds 2016 een eigen uitvaartcentrum ‘’ bloesem huis van afscheid’’ . Bloesem is een sfeervolle en warme huiselijke plek voor de nabestaanden. Zo kunnen de nabestaanden in alle rust afscheid nemen van hun overledene dierbare. In het huiselijke plek kan een overledene opgebaard wordt in een van de rouwkamers. Daarnaast is er ook een ruimte waar nabestaanden op een eigen wijze afscheid kunnen nemen.

Verbouwing Bloesem

In 2017 heeft uitvaart Huissen de Bloesem verbouwd. Na de verbouwing is er nu ook een zogeheten sleutelkamer. Zo hebben de nabestaanden een eigens sleutel om op elk gewenst moment hun dierbare te bezoeken.