Veiligheidsbril op sterkte

Werk jij in een gevaarlijke ruimte waarbij je ogen beschermd moeten worden? De Veiligheidsbril op sterkte is hierbij de oplossing. Wanner je zicht word verminder op het werk is dit een hele gevaarlijke situatie, daarom de Superior Line Top veiligheidsbrillen van Hans Anders Zakelijk is de meest complete veiligheidsbril met correctie glazen voor de scherpste prijs. De veiligheidsbrillen van de superior Line en Top Line zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen die in praktisch elk werkgebied meerwaarde biedt ten opzichte van normale glazen.

Bijzonder aan de bril

Het glas van de bril is van allerbeste kwaliteit. het is van zeer hoogwaardig kunststof, het is daardoor heel erg sterk en heeft een hoge optische kwaliteit. het glas biedt bescherming tegen de ogen van schadelijke UV-stralingen en door zeer lage gewicht van het glas kan de veiligheidsbril ook gedragen worden al normale bril namens een hoog draag comfort. Dat is natuurlijk ook belangrijk dat de bril lekker zit. De optische kwaliteiten van het materiaal en de verdelingen in de verschillende modellen verhogen dit comfort nog eens verder. De veiligheidsbril op stekte biedt actieve brildrager hiermee een betrouwbare, sterke en een veilig gevoel.

Wil jij nou meer weten over de Top line en Superior line veiligheidsbrillen neem dan een kijkje op de website Seeh.nl. op de website vind je het assortiment en kun je contact opnemen voor eventuele vragen.