Vette huid

Wanneer je last hebt van een vette huid maken je talgklieren overuren. Talg is essentieel voor het mooi houden van de huid, maar een teveel aan talg verstopt de poriën en veroorzaakt mee-eters, puisten en een glimmend hoofd. Soms kunnen een dieet of hormoonveranderingen de oorzaak zijn van een vette huid, maar helaas zijn het meestal erfelijke factoren die een vette huid veroorzaken. Probeer producten te vermijden die de huid uitdrogen, de talgproductie zal hier nog meer door toenemen en de huid dus nog vetter maken.

Wel een goed idee: de Thalgo Pureté Marine productlijn. De producten uit deze collectie zijn speciaal ontwikkeld voor de vette huid en houden de talgproductie onder controle. Met de heerlijke geur van appel, lelie en musk weten de producten je poriën te verfijnen en je huid ook nog eens te hydrateren. Wat wil je nog meer?!

Vette huid

De collectie bestaat uit acht producten waarvan de meeste ook zeer geschikt zijn voor de acnegevoelige huid. Een paar producten zullen uitgelicht worden. De Thalgo Perfect Matte Fluid is een moisturiser die de zichtbaarheid van de poriën vermindert. De emulsie is vetvrij en voorziet de huid van hydratatie. Het matteert de vette huid en beschermt tegen bacteriën die de talgproductie versnellen. Voor het beste resultaat gebruik je de crème twee keer per dag en in combinatie met andere producten uit de productlijn.

Zoals de Thalgo Gentle Purifying Gel, een gezichtsreiniger die de huid niet uitdroogt. De gel maakt een einde aan verwijde poriën en een glimmende huid. Je brengt het aan met een beetje water om je gezicht de ultieme reiniging te bieden. De Purifying Gel zal puistjes zichtbaar verminderen en je poriën verfijnen. Een ander fijn product uit de collectie is de Thalgo Imperfection Corrector. Dit product is geschikt voor de acnehuid door ontstekingen en puisten intensief te bestrijden. Binnen 72 uur zal je al resultaat zien! Het matteert, egaliseert, geneest en zorgt voor een zijdezachte en gladde huid.

Heb je nog vragen over de collectie tegen een vette huid of wil je iets weten over een specifiek product? Neem gerust contact op met de klantenservice van Beautyfashionshop. Ons team van schoonheidsspecialistes geeft je graag advies op maat. Naast de beste service, vind je bij Beautyfashionshop ook altijd de scherpste prijzen, leukste aanbiedingen en ontvang je een kortingsbon bij iedere aankoop. Genoeg redenen om je vette huid te bestrijden met de Thalgo Pureté Marine productlijn, te koop bij Beautyfashionshop.