Mijn relatie is gered door de Nederlandse Snurkpoli

Nederlandse Snurkpoli

Gebit

 

 

 

 

 

Een aantal maanden lang stond de relatie met mijn vriend opspringen. Simpelweg omdat wij dagelijks conflicten en woorden wisselingen hadden. De oorzaak hiervan was onze nachtrust. Mijn vriend snurkte hartstikke luid tijdens het slapen. Hierdoor kon ik s’nachts niet slapen waardoor ik minder presteerde op de werkvloer en ook dagelijks een stuk chagrijniger was. Ook leidde mijn vriend zelf onder zijn eigen gesnurk. Door het snurken sliep hij zelf ook slecht waardoor hij elke dag futloos was en ook minder presteerde op de werkvloer. Door het snurkprobleem stond onze relatie opspringen, maar ook onze carrière.

Vandaar dat wij de mogelijkheden zijn gaan bekijken om het snurken te verminderen. Natuurlijk bekeken wij het internet in deze want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit ook weer het geval want binnen enkele seconde kwam ik terecht op de website van de Nederlandse Snurkpoli. De naam zegt het eigenlijk al de Nederlandse Snurkpoli is gespecialiseerd op het gebied van snurken!

Nederlandse Snurkpoli

Professionals in dienst!

Na het zien van deze website plande ik een afspraak in voor mijn vriend. Enkele dagen na het maken van de afspraak werd mijn vriend getest. Hij moest gaan slapen en op deze manier kon hij worden getest. Uit de test bleek dat mijn vriend last had van slaap apneu. Dit is erg vervelend maar gelukkig had de poli hier een goed hulpmiddel voor. Dit hulpmiddel is als het ware een gebit die mijn vriend in moest doen voor het slapen. Sinds dien slapen wij weer als een roosje!

Opzoek naar hulp bij het snurken? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Apneu