Clonazepam behoort tot de groep geneesmiddelen benzodiazepinen. Deze medicijn werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en helpt bepaalde epilepsieaanvallen te voorkomen. Het is verkrijgbaar in de vorm van druppels, tabletten en injecties.

Online medcijn kopen

Tegenwoordig kun je ook online je medicijnen bestellen. Dit kan voor medicijnen met en zonder recept. Je hoeft je huis niet uit als je ernstig ziek bent en de medicijnen worden ook geleverd voor jou. De kans op verslaving is zoals bij de meeste Benzodiazepinen groot. Bouw daarom altijd geleidelijk af in overleg met je arts. Personen die last hebben van een onrustig gevoel, paniekaanvallen, sociale fobie of epilepsie gebruiken meestal dit medicijn.  Clonazepam wordt vaak gebruikt omdat het een snelle werking heeft en een rustgevende gevoel geeft.  Ook online kun je deze medicijn nu kopen zonder een recept.

De wijze waarop Clonazepam gebruikt moet worden hangt af van de klachten. Clonazepam moet iedere dag ingenomen worden wanneer er sprake is van epilepsie, zenuwpijn of spierkrampen. De tabletten of druppel dienen in dit geval over de dag verdeeld te worden.

Enkele  bijwerkingen die kunnen voorkomen bij het gebruik van deze medicijn zijn:

  • Vermindering van het coördinatievermogen
  • Vermindering van het reactievermogen
  • Vermindering van het concentratievermogen

Gebruik deze medicijn dus niet als je op school bent, aan het werk of deelneemt aan het verkeer. De meeste bijwerkingen zullen na verloop van tijd verminderen of zelfs verdwijnen. Langdurig gebruik kan ervoor zorgen dat je verslaafd eraan raakt. Maak ook gebruik van een online apotheek die je vertrouwd en de juiste medicijnen toedient.