Terecht bij een verloskundige Amsterdam

Een verloskundige houdt zich bezig met het begeleiden van de zwangerschap en bevalling. Wanneer je in de buurt van Amsterdam woont, wil je natuurlijk een verloskundige Amsterdam, zodat je niet te ver hoeft te reizen. In een verloskundig centrum kun je terecht voor begeleiding vóór de zwangerschap, bij een miskraam, tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. 

Services

Sommige verloskundigen bieden nog extra services aan. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht tijdens een kinderwensspreekuur, groepsvoorlichting, locatie kundige zorg, echo’s, zwangerschapscursussen of -yoga of een anticonceptiespreekuur. De verloskundige Amsterdam begeleid je graag tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ze doen dit op een persoonlijke manier, zodat de behandelingen bij je passen. 

verloskundige Amsterdam

Ondersteuning en begeleiding

Wanneer je een kinderwens hebt, kun je dus ook bij een verloskundige terecht. De medewerkers kunnen je dan informeren en adviseren om de zwangerschap zo gezond en goed mogelijk in te gaan. Tijdens de zwangerschap bieden de verloskundigen je professionele begeleiding, informatie en advies. Dit allemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je kunt ervoor kiezen om niet in het ziekenhuis te bevallen, maar thuis. Ook hierbij zal de verloskundige jou en je partner ondersteunen tijdens het gehele proces. Wanneer de baby is geboren worden de gezondheid van jou als zowel je kind goed in de gaten houden en kun je worden geadviseerd wanneer en als je dat wil.