Wat is een erectiestoornis?

Erectie pil

Als een man geen erectie kan krijgen of houden wordt dat een erectiestoornis genoemd. Naar schatting 10 procent van de mannen heeft daar last van. Soms gaat het om een stoornis die tijdelijk is, maar er zijn ook mannen die daar altijd last van hebben. De precieze oorzaak van een erectiestoornis is tamelijk moeilijk te achterhalen, omdat er verschillende mogelijkheden zijn. Het kan komen door een ongezonde levensstijl of een bijwerking zijn van een andere aandoening. Maar een erectiestoornis kan ook een psychische oorzaak hebben.

Cenforce pillen

Mannelijkheid wordt aangetast

De meeste mannen met een erectiestoornis hebben daar mentaal veel last van. Het gaat ten koste van hun seksleven, omdat ze het gevoel hebben dat ze hun partner tekort doen. Als het de ene keer niet lukt, kan dat tevens extra druk leggen op een volgende poging, waardoor het ook dan niet lukt. Je kunt met een erectiestoornis naar de huisarts gaan. Die zal je probleem onderzoeken en de kans is groot dat hij je dan erectiepillen voorschrijft. Als je het vervelend vindt om naar de huisarts te gaan kun je ook zelf proberen of erectiepillen voor jou de oplossing zijn.

Vidalista

Welke erectiepillen kopen?

Voor een erectiestoornis zijn verschillende soorten middelen te koop. Ze worden meestal als pillen verstrekt, maar er zijn ook middelen die in een gel zitten. Viagra is het bekendste, maar ook het duurste middel. Een andere bekend middel is Kamagra. Dat valt onder het type Sidenafil. Dit middel is in twee verschillende sterktes te koop. Andere veel verkochte typen erectiepillen zijn Dapoxetine, Tadalafil en Vardenafil. Deze middelen worden verkocht op de Nederlandse website www.dingenvoormannen.nl. Je mag er dus van uitgaan dat deze middelen veilig zijn.