Natuurlijke verzorging van de vette huid

Natuurlijke verzorging van de vette huid
Als ik mijn huid verwen, geef ik meteen mijn humeur een geweldige oppepper. Ik vind het dan ook heerlijk om mezelf goed te verzorgen met een fijne douchegel en een bodylotion. Ook mijn handen geef ik elke dag de nodige aandacht met een crème. Ik bespreek hier welke producten goed passen bij de verzorging van mijn vette huid.
Natuurlijke verzorging van de vette huid

Schoonheidsgeheimen
Het is fijn om een huid te hebben die wat vetter is, omdat je dan minder snel last hebt van rimpels, schilfertjes of een trekkerig gevoel. Om te zorgen dat mijn huid niet uitdroogt, douche ik niet te lang en niet te heet. Tijdens het douchen gebruik ik één keer per week een verzorgende bodyscrub van Kneipp, die de dode huidcellen verwijdert. Mijn huid wordt hierdoor superglad.

Na het afdrogen gebruik ik een bodymousse van Kneipp. Een voordeel in het gebruik is dat je de mousse zo gemakkelijk aanbrengt. Het product trekt snel in en geeft een heerlijk luchtig gevoel. Mijn handen verzorg ik helemaal tot in puntjes met aloë vera handcrème van Kneipp, die lekker licht aanvoelt en fris ruikt.

Geen irriterende bestanddelen
Mijn huid is naast vet ook vaak gevoelig. Ik geef dus altijd de voorkeur aan producten die zoveel mogelijk natuurlijk zijn. Kneipp producten bevallen me goed, omdat ze mild zijn en vrij zijn van bijvoorbeeld kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De verzorging van je vette huid is met dit merk dus in goede handen. De huid blijft in balans en ziet er gezond uit.