Waarom TIM fysio Rotterdam meer is dan alleen therapie

De fysiotherapie praktijk van TIM in Rotterdam is veel meer dan alleen fysio. Het zit hem al in de naam: TIM is namelijk een afkorting van Together In Motion. Alles wat met beweging te maken heeft is voor TIM belangrijk. Ook bijvoorbeeld recreatief sporten. In dit artikel lees je waarom TIM Rotterdam meer is dan alleen fysiotherapie.

Onder begeleiding fit worden

Het gezondheidscentrum van TIM bevat naast een fysiotherapiepraktijk ook een sportschool. Hier kun je terecht als je onder begeleiding wilt sporten. Misschien heb je een schema nodig of kun je jezelf niet goed motiveren. Hierbij kan sporten bij TIM helpen. Je kunt het zelfs twee keer gratis proberen voor je gaat betalen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Revalideren na een operatie

Het revalideren na een operatie kan ook via TIM. Er wordt dan door een professional een behandelprogramma opgesteld zodat jij zo snel mogelijk weer alles kan wat je voorheen ook deed.

Houd lichaam én geest gezond

Om een gezond lichaam te hebben en te houden is het ook nodig een gezonde geest te hebben. Daarom kun je bij TIM ook terecht voor psychologische hulp. Zo kun je bijvoorbeeld een traject volgen als je een burn-out hebt zodat je snel weer in staat bent om te werken. Ook kun je bij TIM terecht voor korte therapie waarbij je geen traject volgt.