Work The World is het perfecte bedrijf voor jong en oud

Het verhaal van Work the World begint ruim tien jaar geleden. Tijdens gesprekken met gezondheidszorgstudenten en professionals uit alle hoeken van de wereld werd duidelijk dat het zelfstandig regelen van een buitenlandse stageplaats een erg ingewikkeld traject vol valkuilen was. Het bedrijf Work The World wilden de standaard voor buitenlandse stage ervaringen veranderen en speciaal maken.

Het verzinnen van een kant-en-klare oplossing was daarbij geen optie; daarvoor hadden te veel mensen specifieke prioriteiten en interessegebieden. Dus toen heeft Work The World bedacht dat er een werkwijze was die hen tot op de dag van vandaag helpt met andere landen voor klinische zorg gebonden met vakantie. Dit voor individuele interesses. Ook besloot Work The World eerlijke en ethische samenwerkingsverbanden te ontwikkelen en onderhouden met buitenlandse ziekenhuizen, klinieken en omringende gemeenschappen om vanuit die basis de beste gezondheidszorg stages ter wereld te kunnen bieden.

Landen waar je nu stage kan lopen zijn: Sri Lanka, de Filippijnen, Nepal, Tanzania, Zambia, Peru, Mexico, Ghana, Vietnam en Cambodja.

Mijn eigen ervaring

‘’Wow wat gaaf en interessant!’’ Dat is het zinnetje die ik misschien wel 2000 keer gezegd heb tijdens de 5 weken stage in Tanzania. Ik wilde hier stage lopen, omdat ik van Afrika houd. Ook wilde ik de gezondheidszorg ondersteunen met mijn ervaringen. Ik heb mijn ervaringen gerealiseerd in de praktijk. Dit was onwijs interessant. Buiten de stages is het land Tanzanie echt indrukwekkend! Mijn stage is onvergetelijk! Ik adviseer andere mensen die stage willen lopen in het buitenland om het bedrijf ook te benaderen!